Steffen Heusdens brengt Kamping Kitch vibes naar Sint-Truiden met het evenement de Foute Arena

Op 15 augustus 2023 zal de Groenmarkt in Sint-Truiden worden omgetoverd tot een arena vol foute maar heerlijke sfeer tijdens het evenement “De Foute Arena”. Dit spektakel, georganiseerd door niemand minder dan Steffen Heusdens van Maison S, belooft een onvergetelijke avond te worden, boordevol plezier.


In eerste instantie zou Heusdens op 15 augustus een Latin Night organiseren met Belle Perez. Door een onvoorzien probleem kon dit echter niet doorgaan

“Door een administratief probleem zal onze Latin Night niet doorgaan. Mensen die al een ticket hadden besteld moeten zich geen zorgen maken. Dit betalen we zo snel mogelijk terug.”

Steffen Heusdens


In plaats van de Latin Night werkt Heusdens verder op zijn Dragshow die op 14 augustus zal plaatsvinden. Heusdens brengt namelijk de fun van de Foute Party en Kamping Kitch naar Sint-Truiden en organiseert ‘De Foute Arena.’ Een uniek evenement in onze stad.

“Wanneer ik een evenement in Sint-Truiden organiseer, wil ik altijd met iets unieks komen. Zo organiseerde ik met mijn team al een dragshow in onze stad en zal er een tweede volgen op 14 augustus. De dag erna vullen we de Groenmarkt met heerlijk foute vibes met onze Foute Arena.”

Steffen Heusdens

Voor een stad als Sint-Truiden waar een lange traditie van carnaval heerst, is een Foute Arena een passend concept.

Bekende artiesten en… K3?

Heusdens brengt voor het evenement verschillende artiesten naar onze stad om een groot feest te vieren. Zo laat hij niet alleen de bekende K3-tribute band ‘Alle Kleuren’ komen, maar ook Marijn Devalck aka Balthazar Boma is van de partij met ‘Boma en de Slagerparade.’
Verder zullen lokale talenten Phil Kevin en DJ Nico Vaes de avond verder vullen. De show wordt aan elkaar gezongen door Sally Monella! Deze dragqueen kennen we onder andere van Belgium’s Got Talent.

Studio 100-fans en iedereen die niet bij het afscheidsconcert van de originele K3 konden zijn, zullen genieten van het optreden van Alle Kleuren. De tribute-band is uniek in die zin dat ze de zege hebben van Studio 100 en vooral vintage K3-nummers brengen. Ze stonden onlangs op de Gentse feesten voor 8000 mensen.

Dress to not impress

Heusdens wil de ervaring van evenementen zoals de Foute Party en Kamping Kitch evenaren daarom vraagt hij aan alle aanwezigen om zich zo fout mogelijk te verkleden.

“Sint-Truiden staat bekend om zijn rijke carnavalsgeschiedenis. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen die komt er geen moeite mee zal hebben om lekker fout voor de dag te komen!”

Steffen Heusdens

Haal je luipaardprint, neonkleuren en pruiken dus maar boven want de dresscode is: Dress to not Impress.


Praktische informatie:

  • Datum: 15 augustus 2023
  • Locatie: Groenmarkt Sint-Truiden
  • Tijd: 18:00 uur tot 23:00 uur
  • Ticketprijs: €19,99
  • Tickets zijn te verkrijgen via de officiële website: www.maisons2021.be

Mis dit unieke evenement niet en verzeker jezelf van een ticket voor “De Foute Arena” op 15 augustus. Bereid je voor om te genieten van een avond vol fout plezier, met een vleugje nostalgie en onvergetelijke momenten!


Wil je de totaalervaring? Dan kan je nog steeds tickets bestellen voor de Dragshow XXL op 14 augustus.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!