Steun de recordpoging van Levensloop op 9 juli

Op 9 juli trapt Levensloop Sint-Truiden zijn werkingsjaar af met ene heuse recordpoging. Ze zullen Stayen vullen met 30.000 lichtjes van hoop en daar hebben ze onze hulp bij nodig.

In 2019 stierven meer dan 27.000 mensen aan kanker. Om deze verloren zielen te herdenken wil Levensloop Sint-Truiden op 9 juli een kaars aansteken voor elk van de overledenen. Levensloop ondersteunt namelijk niet alleen vechters (mensen die nu of in het verleden vochten tegen kanker) maar wil ook overleden vechters eren. Daarom wil de organisatie op 9 juli Stayen vullen met kaarslicht van 30.000 kaarsjes. Lichtjes van hoop om iedereen te steunen die nu tegen kanker vecht maar ook lichtjes van liefde om iedereen te herdenken die aan de ziekte overleed.

Help Levensloop aan 30.000 lichtjes

Om op 9 juli Stayen te kunnen vullen met lichtjes heeft Levensloop jullie hulp nodig! Koop je een ticket van 10 euro dan sponsor je 6 kaarsen voor de recordpoging. Wie aanwezig is op het evenement krijgt als dank een avond vol beleving met livemuziek van de Violincheli Brothers. Deze werden 2de in Spain’s Got Talent.

Ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn en kan je zoals altijd lekker genieten van een fris pintje op Stayen.
De opbrengst van het evenement gaat 100% naar de Stichting tegen Kanker!

Praktisch:

  • Datum: 9 juli
  • Locatie: Stayen
  • Startuur: 19.30 u
  • Tickets: 10 euro
    Steunkaart: 5 euro

Tickets te koop via Aveve Brustem of via www.levensloop-sint-truiden.be.

Levensloop op 1 oktober op de Veemarkt

Op 1 oktober zal het traditionele Levensloop Evenement doorgaan. Net als vorig jaar koos de organisatie voor een dagevenement. Vanop de Veemarkt zullen wandelaars en lopers verschillende trajecten kunnen ontdekken die doorheen het stadspark en het Speelhof lopen. 
Uiteraard zorgt Levensloop Sint-Truiden voor extra animatie voor kinderen en volwassenen. 

Wil jij als team een van de trajecten lopen/wandelen? Schrijf je dan zeker in via: https://www.levensloop.be/relays/sint-truiden-2022

Je kan ook een activiteit of een geldinzameling organiseren en het bedrag aan ons doneren! De contactinformatie kan je vinden via bovenstaande link.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!