Steun voor overleden onderneemster Véronique Debay duurt voort

Het plotse overlijden van de Truiense onderneemster Véronique Debay blijft Sint-Truiden beroeren. Voor haar werd er een rouwregister gelegd aan haar winkel. Haar vrienden zetten nu ook allerlei acties op poten ter nagedachtenis van de populaire handelaar.

De verslagenheid rond het overlijden van Véronique was groot. De eigenaar van kledingwinkel La V en Rose was een gekend persoon in Sint-Truiden en de Truiense middenstand. Verschillende winkeliers en horeca brachten dan ook hun eigen warme boodschap ter nagedachtenis van Veronique.

Verschillende acties

Vriendinnen van Veronique, onder andere Katja Coenegrachts, die we kennen van de speelgoedwinkel Kat & Koe, hebben de afgelopen dagen verschillende acties ondernomen om steun te betuigen aan hun overleden vriendin en haar naasten. Zo zorgden ze voor een rouwregister aan de winkel van Vero La V en Rose. Ook openden de vrienden van speciale rekening om de dochters van Véronique Debay te steunen. De onderneemster laat twee kinderen achter.
Wie een donatie wil doen voor de kinderen kan alle informatie vinden door op het bericht hieronder te klikken.

Verschillende vrienden veranderden hun profielfoto op facebook ook in deze van een vlinder. Om dit te eren verwerkte onze redactie ook vlinders in de omslagfoto van het artikel.

Rouwberichten

Wie wil kan Véronique een laatste groet brengen in het bijzijn van haar familie in het Uitvaartcentrum Orye, Wellenstraat 27 te Borgloon op
ZATERDAG 8 OKTOBER 2022 van 18.30 tot 19 uur.

Online condoleren kan via deze link.

Instagram