STRC’ers naar WK Lifesaving!

Partners

Maar liefst 5 STRCers maken zich klaar om te vertrekken met de nationale ploeg naar het Wereld Kampioenschap Lifesaving in Riccione, Italië. In de open klasse hebben Marine Harzé en Jelle Vandersteen een selectie afgedwongen, bij de jeugd staan Aiko Knuts, Mirte S’heeren en Elise Croes aan de start.

De club kijkt vooral uit naar de prestaties van leden Marine en Elise,. Verwacht wordt dat zij een aantal finaleplaatsen kunnen scoren.

Ook in het onderdeel aflossen zijn er hoge verwachtingen. Voor de jongste deelnemers Aiko en Mirte staat de deelname ik teken van ervaring opdoen. De ploeg hoopt dat zij hun nummers foutloos afwerken en hun steentje bijdragen bij de aflossingen. Voor Jelle rekent STRC op een aantal persoonlijke records.

Nu corona grotendeels achter de rug is, tekenen alle toplanden present voor het WK. De sterke Europese landen aangevuld met ondermeer Australië, Nieuw-Zeeland, US, Japan, Zuid-Afrika en Canada zorgen voor een deelnemersveld van extreem hoge kwaliteit.

Onze redactie duimt mee met STRC. De reddingsclub heeft al verschillende keren op een hoog niveau meegestreden voor een titel. Een club om fier op te zijn.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief