Koen Francis versterkt zijn Tabaresto-team met Jordi Jacobs, voormalig sous-chef van Bistro 11

15 april zal het Tabaresto-concept van Koen Francis afgewerkt zijn. Als versterking in de keuken trok hij Jordi Jacobs aan, de voormalige sous-chef van Bistro 11. Ze zoeken echter nog een vierde teamspeler want de reservaties stromen binnen.

Nu de horeca zich klaarstoomt voor de grote heropening op 1 mei, zet Koen Francis samen met zijn team de puntjes op de ‘i’ in zijn nieuwe zaak op de Groenmarkt.
Het voormalige pand van Bistro Zutt ondergaat een volledige metamorphose. Francis gaat voor een gezellige sfeer met verfijnde elementen.

“We gaan voor een heel deftig wijnverhaal gecombineerd met tapas en kleine gerechtjes. Maar we gaan ook werken met een wekelijks menu zodat mensen ook iets anders ’s avonds kunnen krijgen dan de kleine gerechten. Mensen kunnen natuurlijk ook gewoon binnen komen voor een pintje.”

Koen Francis

Er zal gewerkt worden met zo’n 50 wijnen die in roulatie zullen zitten. Klanten zullen ook de kans krijgen om deze wijnen te kopen aan een particuliere aankoopprijs in de wine shop. Voor de wine service aan tafel zullen mensen stopgeld betalen. Op deze manier hoopt Francis dat mensen verschillende wijnen zullen ontdekken.
Allemaal op een laagdrempelige en gezellige manier maar gepresenteerd op een frisse, moderne manier.

“Ik wil een zaak waar mensen na hun werk of na het shoppen naartoe kunnen komen om iets te drinken en een klein hapje te eten, maar ook de overgang kunnen maken naar een fijn avondmaal.”

Koen Francis

Als team het gezicht van de zaak

Koen Francis mag dan wel de zaakvoerder zijn, hij wil met heel zijn team de zaak vertegenwoordigen en iedereen de ruimte geven om zijn eigen ding te doen en verder te groeien.
Zo trok hij Jordi Jacobs aan, voormalig sous-chef van Bistro 11. Na het plotse overlijden van David Bollingh, zocht Jordi een nieuwe uitdaging. Hij vond die in het team van Koen Francis. Hij zal er alle vrijheid krijgen aan het hoofd van de keuken.
Niels Langedock kijkt ernaar uit om in de nieuwe zaak nog verder te groeien als zaalmedewerker. Maar voor de bar zoeken ze nog ‘een vierde man of vrouw’. Daarom doet Francis nog een warme oproep voor iedereen die geïnteresseerd is in een job binnen een nieuwe zaak en een jong team.

Koen Francis deelde al eerder een oproep voor medewerkers op zijn sociale media. Ze zoeken onder andere :

  • Vaste barmedewerker (voltijds)
  • Keukenhulp
  • Jobstudent
  • Flexijob bar/bediening
  • Afwasser

Geïnteresseerden mogen zich melden aan de zaakvoerder via: koen.francis@hotmail.com.
Ook mensen die geïnteresseerd zijn in het voormalige pand van de Verdi op de Grote Markt, kunnen bij hem terecht.

Succes zal de zaak al zeker hebben. Koen Francis kreeg reeds 25 reservaties binnen voor de eerste openingsdag op 1 mei.
De naam van de nieuwe zaak laat nog eventjes op zich wachten. Deze zal nog voor de opening worden onthuld.


Instagram