Team Lotgenoten & Co verkoopt kalenders met unieke modellen

Partners

Team Lotgenoten & Co zijn al jaren een vaste waarde binnen het Truiense vrijwilligersleven. Zij verkopen nu verjaardagskalenders om de strijd tegen kanker te steunen.

Lotgenoten & Co kennen we het best van hun jaarlijkse deelname aan Levensloop Sint-Truiden. Hier voorziet het team altijd een herinneringstent. Een sereen paviljoen waar kennissen en familieleden van overleden vechters (mensen die strijden of streden tegen kanker) hun dierbaren kunnen herdenken.
Dit jaar nam het team een oude traditie van Levensloop over. Zij stelden een kalender samen met foto’s van vechters. Deze zal op 1 oktober op Levensloop verkocht worden. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Op die dag zal team Lotgenoten & Co naast hun kalender en de herinneringstent ook een tombola organiseren. Met deze tombola kan je verschillende prijzen winnen van een ballonvlucht tot een reis naar Oostenrijk. Ga hen zeker steunen!

Lokaal grafisch talent

Voor het maken van de kalender heeft Lotgenoten & Co gesteund op het talent van Reno Stijnen. Reno is een jonge graficus uit Sint-Truiden die al verschillende projecten voor Levensloop heeft afgewerkt. Als afstudeerproject maakte hij ook het fotoboek ‘Our Fight Against C,’ een boek vol foto’s van vechters en hun verhaal over hun ziekte.
Ook het boek van Reno zal je op 1 oktober kunnen kopen op Levensloop.

Al meer dan 20 teams

Levensloop is een jaarlijks wandel en loop evenement. Het is de bedoeling dat je als team zo lang mogelijk een parcours afwandelt/loopt. Inschrijven voor het evenement en de wandeling kost 10 euro. Dit geld gaat integraal naar het goede doel.
Als team kan je ook op het evenement spullen verkopen of voor het evenement een actie doen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

1 oktober wordt een warm moment van hoop waar we samen het leven vieren. Verschillende artiesten zorgen voor sfeer en ’s avonds sluiten we af met topartiesten zoals Gunter Neefs en Sabine Tiels. Wees er dus zeker bij!

Surf naar de website www.levensloop-sint-truiden.be voor meer informatie over het evenement.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief