Team Lotgenoten & Co verkoopt kalenders met unieke modellen

Team Lotgenoten & Co zijn al jaren een vaste waarde binnen het Truiense vrijwilligersleven. Zij verkopen nu verjaardagskalenders om de strijd tegen kanker te steunen.

Lotgenoten & Co kennen we het best van hun jaarlijkse deelname aan Levensloop Sint-Truiden. Hier voorziet het team altijd een herinneringstent. Een sereen paviljoen waar kennissen en familieleden van overleden vechters (mensen die strijden of streden tegen kanker) hun dierbaren kunnen herdenken.
Dit jaar nam het team een oude traditie van Levensloop over. Zij stelden een kalender samen met foto’s van vechters. Deze zal op 1 oktober op Levensloop verkocht worden. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Op die dag zal team Lotgenoten & Co naast hun kalender en de herinneringstent ook een tombola organiseren. Met deze tombola kan je verschillende prijzen winnen van een ballonvlucht tot een reis naar Oostenrijk. Ga hen zeker steunen!

Lokaal grafisch talent

Voor het maken van de kalender heeft Lotgenoten & Co gesteund op het talent van Reno Stijnen. Reno is een jonge graficus uit Sint-Truiden die al verschillende projecten voor Levensloop heeft afgewerkt. Als afstudeerproject maakte hij ook het fotoboek ‘Our Fight Against C,’ een boek vol foto’s van vechters en hun verhaal over hun ziekte.
Ook het boek van Reno zal je op 1 oktober kunnen kopen op Levensloop.

Al meer dan 20 teams

Levensloop is een jaarlijks wandel en loop evenement. Het is de bedoeling dat je als team zo lang mogelijk een parcours afwandelt/loopt. Inschrijven voor het evenement en de wandeling kost 10 euro. Dit geld gaat integraal naar het goede doel.
Als team kan je ook op het evenement spullen verkopen of voor het evenement een actie doen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

1 oktober wordt een warm moment van hoop waar we samen het leven vieren. Verschillende artiesten zorgen voor sfeer en ’s avonds sluiten we af met topartiesten zoals Gunter Neefs en Sabine Tiels. Wees er dus zeker bij!

Surf naar de website www.levensloop-sint-truiden.be voor meer informatie over het evenement.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!