Theater de Roxy blijft bestaan

Theater de Roxy zocht en vond een nieuwe eigenaar! Samen met de verkoop werd een nieuw huurcontract ondertekend waardoor het gezelligste theater van Sint-Truiden kan blijven bestaan.

Gunter Reniers en Yves Caspar maakten eerder dit jaar bekend dat het gebouw van de Roxy te koop stond. Het duo verzekerde hun vaste toneelgangers dat zij als toneelvereniging zouden blijven bestaan. Maar nu komt er een oplossing uit het vaste publiek van de Roxy zelf. Architect Guy Hoche en zijn vrouw Annie Vanstraelen kochten het pand. Hun grote verkoopsvoorwaarde: de Roxy moest blijven bestaan. Guy en Annie zijn dan ook trouwe klant in het stadstheater.

Kom naar the theater

Momenteel schitteren Gunter en Yves in hun productie ‘Eén is Geen,’ een stuk aan de hand van Yves Caspar met een heuse BV cast. Theater de Roxy trok sinds hun start al verschillende BV’s naar Sint-Truiden voor dikwijls originele stukken.
Het duo creatieve ondernemers was dan ook opgelucht na het overlegcomité op 17 november. Theaters mogen immers open blijven. Zij roepen mensen dan ook op om naar het theater te blijven komen. Niet alleen om de cultuursector te steunen maar ook om ne goeie te lachen. Iets wat de laatste maanden niet steeds evident was.

Interesse in het aanbod van de Roxy? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Wij wensen de nieuwe eigenaars, Gunter en Yves een vruchtbare samenwerking toe en nog een lang leve aan de Roxy. Beluister in de video hieronder het interview met de nieuwe eigenaar Guy Hoche.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!