Theater De Roxy op TV

Daags na het goede nieuws over het verdere bestaan van De Roxy, komt het team achter het stadstheater nog met leuk nieuws. Zij kregen een cameraploeg op bezoek en zijn de komende dagen op TV te zien.

Morgen – vrijdag 26 november – zijn Gunter Reniers en Els Tibau te gast bij Maarten Cox op TVPlus (telenet kanaal 53) in het programma ‘Hello Cox’.
Op zaterdag 27 en zondag 28 november ziet u in het showbizzmagazine ‘Relax’ een reportage over ‘Eén is geen!’, de nieuwe BV-komedie van Yves Caspar. Katja Retsin interviewt de cast. Katrien De Becker (Tania uit Thuis), Saskia De Baere, Gunter Reniers (Julien uit Hallo België), Yves Caspar en Tine Priem (Tamara uit Thuis) vertellen over werken in De Roxy en het tot stand komen van deze nieuwe top-voorstelling.

Zie je de toppers van de Roxy liever live aan de slag? Check dan zeker bovenstaand facebook bericht om te gaan kijken naar het stuk ‘Een is geen!’.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!