Tien Om Te Zien live in Jardin Du Commandeur

Het wondermooie decor van het Kasteel van Ordingen, de strafste locatie van Vlaanderen, is al vaak in de prijzen gevallen. Deze keer heeft VTM haar oog laten vallen op deze Haspengouwse schoonheid. Samen met 4 andere zomerbars heeft VTM de zomerbar in Ordingen uitgekozen tot één van de hotspots waar Tien Om Te Zien live te volgen zal zijn elke zondag avond.


Dun, de de de de , dun dun dun dun… Tien Om te Zien! Een spectaculaire muziekshow, een mooie zonsondergang en een frisse zeebries: dat is Tien Om Te Zien op zijn best. Het legendarische programma is dit jaar helemaal terug met maar liefst 8 gratis liveshows op de dijk van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium!
Geen tijd om naar Westende af te zakken? Dan kan je ook naar een van de geselecteerde zomerbars gaan in Vlaanderen om het programma live te volgen. Jardin Du Commandeur aan het Kasteel van Ordingen is een van de geselecteerde zomerbars!

Elke zondag vanaf 20u30

Elke zondag vanaf 31 juli vanaf 20u30 kan je live het programma volgen in Jardin Du Commandeur. VTM voorziet strandballen, een groot scherm en uiteraard de live uitzending. Bij de zomerbar in Ordingen kan je terecht voor een lekker drankje en hapje. Ruben Robeyns van Atelier V is fier op de erkenning en samenwerking met VTM.

“Tien Om Te Zien is in eerste instantie nostalgie voor ons. We zijn heel fier dat VTM ons uitkiest samen met 4 conculega’s om de liveshow uit te zenden. Wij gaan in ieder geval elke zondag ons uiterste best doen om iedereen een leuke zondag te bezorgen. Allemaal welkom vanaf 18u elke zondag!

Ruben Robeyns, uitbater Jardin Du Commandeur

“Mooiste zomerbar van België”

Jan Van Den Wyngaert , die voor DPG Media, kreeg de eer om alle Belgische Zomerbars af te schuimen. Hij moest de vijf bars selecteren waar Tien Om Te Zien zou worden uitgezonden. En dat hij onder de indruk was van Jardin Du Commandeur is nog zacht uitgedrukt. v

“Dit is by far de mooiste zomerbar van België! Ik heb al veel zomerbars bezocht maar hier klopte het plaatje perfect. De combinatie van het Kasteel en de zomerbar maakt deze plaats uniek. Daarom een bewuste keuze om Ordingen te kiezen als één van onze 5 zomerbars. Tot in Ordingen”

Jan Van Den Wyngaert, DPG Media

Tien Om Te Zien was op 20 juli ook even te gast op de Groenmarkt. De actie was gekoppeld aan het feit dat de zomerbar in Ordingen was uitgekozen om het programma te hosten.
Jarne Boyen, bekend als beste vriend van Binkie de mascotte van STVV, won samen met zijn broer Jens toen tickets om naar de shows van Tien Om Te Zien te gaan. Ze kregen die uit handen van Willy Somers die samen met hen een van zijn meest iconische nummers zong.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!