Tropische vibes tijdens jaarlijkse zomerbraderie

Mark your calendars! Van zaterdag 24 juni t.e.m. maandag 26 juni zal het stadscentrum van Sint-Truiden ondergedompeld worden in tropische en exotische sferen. Het wordt alweer een top braderie driedaagse met de nodige animatie, een autoshow en een tropische party!


De zomer begint pas echt in Sint-Truiden als de zomerbraderie van start gaat. Een driedaagse vol shopping en animatie die mensen van ver naar onze stad lokt. Dit jaar krijgt de braderie niet alleen een autoshow maar ook een tropische party na de avondmarkt.

“Jaarlijks starten we de zomer in Sint-Truiden met een heuse zomerbraderie. De stad floreert, zeker omdat het een driedaagse is waarmee zowel horeca, handel als markt gebaat zijn. Er wordt gezorgd voor voldoende animatie in de winkelstraten en plezier voor jong en oud. Het is met dergelijke initiatieven als de Zomerbraderie en de afgelopen Ladies City Day dat we als middenstandsvereniging onze stad in de kijker blijven zetten voor bezoekers en shoppers. Kom dus zeker shoppen en genieten in Sint-Truiden.”

Hilde Vautmans, schepen van Middenstand

Avondmarkt met Tropical Party

De Zomerbraderie wordt traditioneel op maandag afgesloten met de jaarlijkse Avondmarkt. Ook de winkels zijn maandag 26 juni geopend tot 21u. Een weekend met tweemaal de Haspengouw Markt, dat kan niet anders dan leuk zijn. Als ware knaller sluiten we de driedaagse af met een DJ-set van Truiens DJ, DJ Dandy Lenny. It’s gonna be a Tropical Party!

“Als middenstandsvereniging is het belangrijk om de lokale handel en economie te blijven
ondersteunen. Een schitterend weekend vol winkelplezier wacht op ons, waarbij lokaal
shoppen en een onvergetelijke beleving voorop staan”.

Philip Bronckaerts, voorzitter Truiense middenstandsvereniging Trud’Or

Agenda Zomerbraderie

  • Zaterdag 24 juni: Zomerbraderie en springkastelen voor de kids
  • Zondag 25 juni: Zomerbraderie met Truiense Autoshow op de Grote Markt
  • Maandag 26 juni: Zomerbraderie met Avondmarkt en winkels geopend tot 21u

Bekijk hier onze recap video van vorig jaar!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!