Truiense concertorganisatie Plectrum gaat voor een beetje extravaganza

Plectrum, de concertorganisatie die sinds een jaar optredens organiseert in Sint-Truiden, pakt nu zaterdag 18 november uit met een nieuwe editie. Eentje die bol staat van gewaagde en prikkelende live muziek.

Nadat de organisatie een succesvolle editie kende in de tijdelijke zomerbar Vrijstaat A, trapt ze nu haar indoor concertseizoen af met een intieme editie in Jeugdhuis Expo, en dit in samenwerking met CC de Bogaard.
Op het programma staan gedurfde optredens van lokaal talent zoals Jess Need Strong Boy, Soren Aalberg, Spanking Days Are Over en Nachtluipaard. Maar ook Fantom, een beloftevolle performer uit Overijse, is van de partij.

Voorstelling EP Provokation

De avond staat in het teken van de eerste E.P. van Jess Need Strong Boy, genaamd Provokation EP (luister hier). Dit excentriek, half Truiens, duo/powerkoppel maakt al geruime tijd furore in het live circuit met hun extravagante en expliciete optredens. Muzikaal flirten ze met pop, electro en techno, dit allemaal met zware percussie en sexy Duitse vocals als rode draad!

In hun zog nemen ze Soren Aalberg & Spanking Days Are Over mee, beiden Truienaars die elk op hun manier live Techno maken met hun instrumenten. Via een online wedstrijd wist Plectrum Fantom naar Sint-Truiden te halen. Hij opent, als soloartiest, de avond met aanstekelijke popmuziek (luister hier). De lokale en opkomende dj, Nachtluipaard, sluit de avond af met een mix van Trance, Hardcore en Techno. Aangezien het om een intiem clubconcert gaat, zijn er slechts 100 tickets verkrijgbaar.

Praktisch

Online betaalt u €4 , aan de kassa betaalt u €6. Tickets te koop via deze link.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!