Truinaar Nico speelt op WK tafeltennis in Oman!

Nico Moyaerts van TTC Sint-Truiden is gekwalificeerd voor het WK tafeltennis categorie veteranen in Oman.

Moyaerts won in maart 2022 brons op het Belgisch kampioenschap tafeltennis. Hij speelde mee in de categorie veteranen (40+) en kwalificeerde zich daarmee voor het WK in Oman. Moyaerts is een van de 5 Belgen die meedoen aan het tornooi.

“Best wel cool dat hij daar nu staat!”

Basile Moyaerts, zoon van Nico
Moyaerts rechts-boven aan de slag tijdens het WK.

Morgen speelt Moyaerts zijn dubbelspel. Vandaag speelt hij zijn single match. Eerste ronde was helaas geen winst maar bij de tweede ronde haalde Moyaerts de overwinning binnen. Uiteindelijk won Moyaerts 3 rondes waardoor hij door mag gaan naar de tweede ronde.

Truiense TTC Sint-Truiden doet het goed

Moyaerts is al 10 jaar voorzitter van de Truiense Taveltennis Club. Hij geeft onder andere training aan de jeugdspelers.
De club doet het goed. Onlangs werd hun lid Robby knap 2de in het provinciaal kampioenschap bij de NG’s. Bij het Belgisch Kampioenschap in maart 2022 waar Moyaerts brons won, won een van zijn clubleden zelfs goud. Dit in de categorie 70+

Wie meer informatie wil over het toernooi kan dit vinden via deze website.