TV-vedetten in Theater De Roxy

De mooiste tijd van het jaar wordt in Theater De Roxy in Sint-Truiden gevierd met een echte kerstkomedie! Auteur Yves Caspar schreef en speelde ‘Jezus, Maria, Jozef’ in 2010 en het stuk kende ondertussen enorm veel succes in heel Vlaanderen.

Ontelbare toneelgroepen hebben deze hartverwarmende én plezante productie al in hun programma opgenomen doorheen de jaren. Hoog tijd, vonden de heren van de Roxy, om de voorstelling zélf ook nog eens te spelen.
Voor de hoofdrollen kan De Roxy weer rekenen op een aantal bekende gezichten: Lynn Van Den Broeck (Viv uit ‘Thuis), Monika van Lierde (dokter Ann uit ‘Thuis’ – ze maakt hier haar theatercomeback), Gunter Reniers (Patje uit ‘Thuis’ en Tuur uit ‘De Kotmadam’), Thomas De Smet (Ketnetwrapper), Marilou Mermans (Lili en Marleen) en Yves Caspar zelf. Julie Hottat en Charly Timmermans vullen deze sterrencast aan.

© Theater De Roxy

In ‘Jezus, Maria, Jozef’ worden twee broers die al jaren in ruzie leven, gedwongen om samen kerstavond door te brengen. Hun oude moeder wou dat zo want de hele familie moet samen zijn voor een grote mededeling. De sfeer zit zoals verwacht al ver onder nul wanneer er plots een hoogzwanger, onbekend meisje voor de deur staat…

Acteur Gunter Reniers speelt niet alleen een rol, hij is ook de regisseur van dienst.

”De stukken van Yves zijn zalig om te spelen en te regisseren. Ze zijn grappig, ze gaan ergens over én ze zijn heel herkenbaar. De juiste eigenschappen voor een topkomedie! En kunnen werken met deze getalenteerde cast is een voorrecht. Het publiek gaat volledig in kerststemming weer naar huis! Een aanrader dus”.

Gunter Reniers
© Theater De Roxy

Praktisch:

  • vrij 8, za 9, zo 10 december 2023
  • vrij 15, za 16, zo 17 december 2023
  • woe 20 december 2023 (extra voorstelling)
  • do 21, vr 22, za 23 december 2023
  • di 26 december 2023 (om 15u!)
  • woe 27, do 28 december 2023
  • Telkens om 20u15, op zondag en tweede kerstdag om 15u
  • Tickets: € 19 (of €17 in abonnement)

Reserveren kan via de website van de Roxy.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!