Twenty Two Coffee geeft concept extra boost

Vorige week maakten we bekend dat Twenty Two Coffee Roasties Bar had overgenomen. De koffiezaak aan het Heilig Hartplein geeft nu meer uitleg bij hun visie op de overname en hun plannen.

Twenty Two Coffee van Simon Mignolet en broer Wouter blijft groeien. Ruim 5 jaar is Twenty Two Coffee aanwezig in het Truiens horecalandschap.  Gedurende die periode hebben ze steeds hun concept ruimer gemaakt met eigen  koffieblends zoals deze in samenwerking met Juliecieux, Nespresso compatible capsules en hun samenwerking met de Brouwerij van Wilderen. Met hen maakte de koffiezaak een eigen koffielikeur.
Nu zullen ze ook fysiek hun zaak uitbreiden. Twenty Two Coffee heeft namelijk het pand van Roasties Bar overgenomen.

Verschillende voordelen voor klanten  

Roasties Bar en Twenty Two Coffee werkten in het verleden al samen door hun terrassen samen te voegen. Op deze manier konden klanten van beide zaken genieten van de gerechten van beide zaken en comfortabel zitten.
De overname van het pand van Roasties zorgt nu ook voor extra ruimte. Zo’n 40 zitplaatsen werden gecreëerd.
Bovendien biedt de extra ruimte nu ook plaats voor een koffiewinkel waar het team van Twenty Two Coffee de verschillende private label producten van de zaak kan aanbieden en etaleren.
Klanten kunnen bijvoorbeeld hun koffie proeven en à la minute laten malen door hun barista’s om  thuis van te genieten of cadeau te geven. 
De beide panden zullen via een doorgang aan elkaar verbonden worden.

Lekker eten gegarandeerd

De warme keuken van het vorige Roasties Bar is volledig vernieuwd om de gasten een  uitgebreid assortiment van food te kunnen aanbieden om in de zaak zelf te nuttigen. In de toekomst zal je deze gerechten ook aan huis kunnen laten leveren.
De gekende burgers, spareribs en andere vleesgerechten van Roasties Bar zullen nu ook te verkrijgen zijn bij Twenty Two Coffee.

Hou zeker de kanalen van Twenty Two Coffee in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Klik op het facebookbericht hieronder om de pagina van Twenty Two te kunnen volgen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!