Twenty Two Coffee wint grote prijs Tournée Générale HLN

Twenty Two Coffee, de populaire Truiense koffiebar van de gebroeders Mignolet, ontving twee cheques ter waarde van 12.500 euro.

De prijs kaderde in een actie van HLN in samenwerking met Horeca Vlaanderen genaamd Tournée Générale. Met de actie konden klanten hun eigen bierviltje samenstellen en konden ze ook stemmen op hun favoriete zaak.
Twenty Two Coffee kreeg tee cheques een twv 10.000 euro voor de zaak en een twv 2500 euro. Deze laatste cheque is voor de medewerkers. Zij krijgen deze van de zaakvoerder Wouter Mignolet volledig ter beschikking. Alleen vroeg hij wel om met het geld een leuk team moment te organiseren.

Klein begonnen, grote groei

Twenty Two Coffee startte in 2016 in een kleine maar gezellige zaak nabij het station in Sint-Truiden. Het was een concept van Wouter en Simon Mignolet. De naam verwijst naar het rugnummer van Simon.
De zaak groeide al snel en opende een tweede pand op de Groenmarkt waarna ze uiteindelijk doorgroeide tot hun huidige pand op het Heilig-hartplein in Sint-Truiden.
Doorheen de jaren ging de zaak al verschillende samenwerkingen aan. Zo hebben ze hun eigen koffielikeur in samenwerking met Brouwerij Wilderen en brachten ze eerder dit jaar nog een koffieblend uit in samenwerking met de delicatessenzaak Juliecieux.

Onze redactie wenst het team van Twenty Two Coffee een dikke proficiat met deze winst.
Wil je de video zien met de reactie van de zaakvoerder Wouter? Neem dan zeker een kijkje op de website van HLN.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!