Unizo Sint-Truiden en Shop & the City slaan handen in elkaar voor het Weekend van de Klant

Dat ondernemers niet stilstaan in de fruitstad is algemeen geweten. Na een succesvol bubbelend shopweekend met autoshow staat het volgende shopweekend voor de deur. Kom op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober shoppen in Sint-Truiden en ontvang bij de lokale handelaars een leuke attentie voor het Weekend van de Klant. 

Tijdens het weekend van de klant worden over heel België klanten in de bloemetjes gezet. Ook in Sint-Truiden kan je in het weekend van 2 en 3 oktober terecht voor heel wat leuks.

“Weekend van de Klant, dat is een feestelijk winkelweekend in heel België op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021. Natuurlijk kan Sint-Truiden hierin niet ontbreken en willen we onze klanten uitdrukkelijk bedanken om steeds lokaal te kopen bij ondernemers van hier. Samen met Shop & The City kijken we er naar uit om een massa kooplustigen op de been te brengen. We maken er een mooi en feestelijk weekend van.”

Werner Berebroucxk, voorzitter UNIZO Sint-Truiden.

Unizo Sint-Truiden werkt voor het evenement samen met Shop & the City Sint-Truiden.

Quartz Festival

Wie op zaterdagavond klaar is met shoppen kan in elk geval nog in de Academiezaal terecht om er een klassiek concert mee te pikken! Tijdens het Quartz Festival haalt CC de Bogaard samen met partner B-Classic absolute wereldtop naar Sint-Truiden, dit zorgt voor een unieke beleving voor de toeschouwers. Op zondag trekken ze de stad in en is iedereen vanaf 13u welkom voor een concertje op de abdijtoren of in een roze Hummer Limousine!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!