Velmse leerkracht scoort in K2 zoekt K3

Elise Vanuytrecht leerkracht in Velm en woonachtig te Nieuwerkerken kon gisteren de jury overtuigen in de eerste auditieronde van K2 zoekt K3.

Elise trok heel het publiek mee met haar versie van ‘Eyo!’. De jury was meteen overtuigd door haar positieve K3-proof uitstraling en zangtalent.
TV persoonlijkheid Ingeborg zag in Elise een echte teamspeler die een mooie aanvulling kon zijn op Marthe en Hanne. Met een publieksscore van 383 kwam Elise op het einde van de aflevering uiteindelijk in de top 5 van de aflevering terecht en gaat ze door naar de volgende ronde van de wedstrijd.

Met haar score kwam Elise na haar auditie op plaats 3 terecht in de top 10 kandidaten van de eerste auditie aflevering. Ze eindigde uiteindelijk op plaats 5. Een sterke score en prestatie die haar naar de volgende ronde van de wedstrijd brengen.

Watch party op school

Niet alleen de familie van Elise is supertrots. Ook haar collega’s en leerlingen van de school in Velm, waar ze in het vijfde studiejaar staat, steunen haar volledig.
Ze organiseerden een watch party in de school waar Elise ook even een liedje zong.

Bekijk hieronder de auditie van Elise!


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!