Verkoop abonnementen nieuwe seizoen CC de Bogaard gestart!

Partners

CC de Bogaard houdt all-in cultuurabonnementen aan na positieve evaluatie. CC de Bogaard pakte een jaar geleden uit met een primeur voor Vlaanderen: een all-in abonnement waarmee bezoekers voor een vast bedrag het hele seizoen alle voorstellingen mochten bijwonen. Vanaf 6 juni biedt de Bogaard de formule opnieuw aan bij de start van de ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen 24-25.

De nieuwe abonnementsformule werd gelanceerd om de zalen weer vol te laten lopen na de moeilijke coronajaren. Het publiek heeft hier bijzonder enthousiast op gereageerd. De zaalbezetting steeg met gemiddeld twintig procent. Een groot aandeel van die stijging komt van de nieuwe abonnees. Het aantal toeschouwers dat 5 of meer voorstellingen per seizoen bijwoonde, verviervoudigde zelfs. En niet onbelangrijk: het experiment was budgettair ook gezond.

Dit abonnement verleidt toeschouwers om ook voorstellingen en concerten bij te wonen die net iets minder voor de hand liggen. Zo bouwen we aan een publiek voor jong talent dat nog niet zo gekend is, of voor genres die onterecht als moeilijker gezien worden, zoals klassiek en jazz. We verlagen de drempel, het publiek experimenteert zonder risico, heeft een succeservaring en breidt zijn comfortzone uit.

All-in abonnement ook voor seizoen 24-25

Wie voor zo’n abonnement kiest, kan in seizoen 24-25 alvast uitkijken naar trekkers als Bruno Vanden Broucke, Guido Belcanto en Jens Dendoncker. Ook Bart Van Loo is terug op algemeen verzoek. Na het succes van De Bourgondiërs geeft hij nu inkijk in de totstandkoming van die bestseller. Lezingen over het conflict Palestina-Israël en Godvergeten houden de actualiteit kritisch tegen het licht. Comedians  Kamal Kharmach en Yannick Noben houden het wat luchtiger en fileren het voorbije jaar op geheel eigen wijze in hun eindejaarsconferences. Met het Tchalik Quartet, Michelle David & The True Tones of Mixmonk haalt de Bogaard internationale topklasse naar Sint-Truiden.

Abonnees kunnen vrij tickets kiezen uit alle 85 voorstellingen. Het all-in abonnement kost 164 euro en is vanaf 6 juni te koop via de website van CC de Bogaard of bij de UiTbalie in het cultuurcentrum. Wie jonger is dan 26 op het moment van aankoop, betaalt 87 euro. Het programma voor seizoen 24-25 wordt eveneens 6 juni bekendgemaakt; online op debogaard.be en via de gratis seizoensbrochure die je kan afhalen bij de UiTbalie in het CC of bij de balie van de dienst Toerisme of het stadskantoor.

Lees ook

Geen kartel maar strategische keuze. Groen Sint-Truiden reageert na aankondiging WOW

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober zal Groen Sint-Truiden geen eigen lijst indienen. Het enige gemeenteraadslid van de partij heeft de keuze gemaakt om...

Christian Lattanzio wordt nieuwe coach van STVV

Achter de schermen werkten de sportieve beleidsmakers van STVV de voorbije weken hard aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dat mondt vandaag uit...

WOW Sint-Truiden stelt eerste kandidaten voor waaronder Groen kopstuk Peter van...

WOW Sint-Truiden is naast Open VLD Sint-Truiden de eerste politieke partij die ons al een glimp van hun lijst gunt. Opvallende aanwezigen op de...

Instagram

WOW Sint-Truiden stelt eerste tien kandidaten voor.🗳

Na Open VLD Sint-Truiden geeft nu ook WOW inkijk in hun lijst voor de
Midweek, Dansplan en meer groen!✨

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar in Sint-Truiden, heeft zijn deuren weer geopend. Dit jaar vullen ze
𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙯𝙤𝙢𝙚𝙧𝙗𝙖𝙧 𝙑𝙧𝙞𝙟𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝘼 𝙤𝙥𝙚𝙣𝙩 𝙫𝙖𝙣𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙙𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣! 🥳

De zomerbar verhuisde voor deze editie van het verlaten schoolgebouw Atheneum in
Sint-Truiden kleurt geel na de nationale verkiezingen van 9 juni. 🗳

Vlaams Belang heeft zich afgelopen zondag gebombardeerd tot de grootste
Actievoerder Filip Ectors werd daarstraks gevraagd te vertrekken aan het kiesbureau van de Gazo. 📊

De man was actie aan het
Fijne vaderdag aan alle papa’s! 😍

#vaderdag
Morgen is het zover!
Dan trekken we met z’n allen naar de stembus. 🗳️☑️

Heb je nog vragen of ben je het
Een actie tegen 💩

Nog tot 12 u kan je gratis een foto met je hond laten nemen op het Damiaanplein.
Een warm licht voor alle studenten! 🕯️

In de hoofdkerk brandt de Trudofederatie een kaars voor de blok.
Alle kleine beetjes

Advertentie

Nieuwsbrief