Verrassend Positieve complimenten met een Truiense twist

De lokale feel good organisatie Verrassend Positief, heeft vandaag complimenten verspreid in de Truiense binnenstad. De vzw, die we kennen van de populaire zomerbar, Vrijstaat A, hoopt zo wat meer good vibes te verspreiden in onze stad.

Verrassend Positief organiseert regelmatig kleine, positieve acties om Truienaren een leuke tijd te bezorgen. Zo organiseerden ze al een verrassend apèro-moment op de Truiense abdijtoren waarbij een deel van de opbrengst naar de vzw Abdij, Stad en Regio ging. Op hetzelfde moment toverde ze de fontein op de groenmarkt om tot mini-strand met strandballen zodat kinderen in de fontein konden spelen.

Een complimentje kost niks

Op complimentendag slaat de organisatie weer toe met grabbeldoos vol complimenten die ze in het centrum van Sint-Truiden gingen uitdelen. Verschillende van de complimenten hadden, hoe kan het ook anders, een Truiense twist met verwijzingen naar de fontein op de Groenmarkt of de Haspengouwse bloesems. De organisatie hoopt op deze manier dat de complimentenmicrobe onder de Truienaren worden verspreid.

“Een compliment kost niks en kan echt het verschil maken in iemand zijn dag. Vandaag op complimentendag, delen we dus lieve berichtjes uit. We geven mensen ook de boodschap mee om het compliment zelf te verspreiden, of dat nu vandaag is of op een ander moment. Zo is onze stad weer wat positiever.”

Bert Vanoirbeek, voorzitter Verrassend Positief

Vrijstaat A 2.0

Verrassend Positief kennen we natuurlijk vooral van Vrijstaat A. De creatieve zomerbar zal dit jaar zijn terugkeer maken in onze Trudostad. De organisatie is volop bezig om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Wel beloven ze dat ze dit jaar nog meer ideeën hebben om zoveel mogelijk Truienaren een plek te geven om hun activiteit te organiseren.

“We zijn volop bezig met Vrijstaat A 2.0. We raden mensen dus aan om onze kanalen te volgen en hun mailadres achter te laten op onze website om als eerste op de hoogte te zijn van het project.”

Bert Vanoirbeek, Voorzitter Verrassend Positief

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!