Verschillende verenigingen zorgen voor extra animatie op Monumentenrun!

Dit weekend, 16 september, wordt Sint-Truiden weer DE sportstad van Limburg met de jaarlijkse Monumentenrun. Verschillende verenigingen zorgen weer voor een onvergetelijk parcours waar niet alleen de monumenten maar ook de organisaties zelf centraal staan.

De monumentenrun is een jaarlijks sportevenement waarbij mensen op een sportieve manier de bezienswaardigheden van Sint-Truiden leren kennen. De routes voeren de lopers en wandelaars niet alleen voorbij de verschillende monumenten van de stad maar ook voorbij handelaren en organisaties die iets bijdragen aan onze stad. Zo zijn er dit jaar dd Dragqueens aan Maison S en zal de Orde van de Commeduur de carnavalssfeer naar de sporters brengen. Ook de vereniging Verrassend Positief zal aanwezig zijn en dat met een heus complimentendorp.

Volg de smileys

Op de speelplaats van de Sint-Jan Berchmansschool bouwt Verrassend Positief een complimentenzone met verfrissende drankjes en een podium waar het dj duo “Romain Soutien en Miguel Antigel” de lopers zullen toejuichen met hilarische oneliners. 
Het complimentendorp zal voor elke loper makkelijk te herkennen zijn aan de veelheid positieve boodschappen en kleurrijke smileys! Het belooft een ongelofelijk plezante avond te worden voor alle deelnemers, ongeacht of ze nu lopen, wandelen of gewoon supporteren. 

“Met onze vzw Verrassend Positief willen we regelmatig verrassen met positieve activiteiten. Een mooi stadsevenement als de Monumentenrun ondersteunen met de organisatie van een complimentendorp, past natuurlijk volledig in onze kraam!” 

Michael Goorts, mede-organisator en lid van Verrassend Positief. 

De VZW pakte eind juni uit met zomerbar VRIJSTAAT A en verraste recent nog met een hoop strandballen in de fonteinen op de Groenmarkt én een feestje bovenop de Abijtoren.

Wil je op de hoogte blijven van hun activiteiten? Volg hen dan zeker door op het bericht hieronder te klikken.

Instagram