Vier mee onze verjaardag en maak kans op een van de prijzen!

Sintruin Begot bestaat 1 jaar! Tijd om te vieren en onze dankbaarheid te tonen aan iedereen die deze droom mogelijk maakt: onze lezers!

We bestaan 1 jaar. Reden genoeg dus om te vieren!
Om onze lezers te bedanken voor hun steun hebben wij een leuke winactie voor jullie opgezet. We gingen op zoek naar de favoriete streek producten van onze redactie en mogen met veel vreugde meedelen dat we drie prijzen mogen uitreiken!

Eerste prijs twv meer dan 100 euro!!!

De hoofdprijs van onze winactie is een van onze mooie draagtassen, ontworpen door ons, gemaakt door Atelier ML in Brustem. Uiteraard krijg je niet alleen de tas! Speciaal voor onze lezers vulden we de draagtas met een paar van onze favoriete producten uit de streek.

 • Een leuk pakketje van Juliecieux!
  Onze hoofdsponsor, Juliecieux, maakte een leuk pakketje voor jullie met heerlijke confituur van de Keukenkoets en twee mini’s van onze lokale top gins Zoer en Lam gin.
  Sintruin Begot steunt met veel goesting (jonge) ondernemers in onze Trudostad. We zijn dan ook heel blij dat Julie Yans van Juliecieux wou meewerken aan deze actie.
  Juliecieux is een delicatessenwinkel waar je niet alleen de heerlijke pralines van Neuhaus kunt kopen, maar je ook terecht kan voor een breed aanbod aan streekproducten: van wijn tot confituur, je kan het allemaal bij haar vinden!
  Meer weten over de zaak? Neem dan zeker een kijkje op haar sociale media.
 • Zoer Gin the Purple One!
  Zoer Gin is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het ginlandschap van Vlaanderen. De unieke gin op basis van smoelentrekkers is zo populair dat zij vorig jaar hun gamma hebben uitgebreid met twee nieuwe smaken: the yellow one (citrus) en the purple one (violet). Van de stichters van Zoer mogen we hun paarse topper met jullie delen. Drink deze gin op basis van violet smoelentrekkers met een frisse rose lemonade of kijk op Zoer website voor meer lekkere recepten! Je krijgt ook een zakje smoelentrekkers en om de cocktail thuis perfect af te meten, een barmaatje.
 • Koffiebonen en -likeur van Twenty Two Coffee!
  Dé koffiezaak in Sint-Truiden, opgericht door de broertjes Mignolet, kwam al snel met hun eigen koffieblend. De ondernemende broers brachten ook hun eigen koffielikeur uit in samenwerking met de Brouwerij van Wilderen. Zij geven heerlijke koffiebonen mee en een flesje van de likeur zodat je thuis zelf kan genieten van een heerlijke kop koffie, met of zonder drupke!
  Neem zeker een kijkje op de socials van Twenty Two Coffee voor de laatste koffiespirations van het seizoen.
 • Een Shop & the City waardebon twv 30 euro!
  Shop & the City is de Truiense middenstandsorganisatie die de lokale handelaren en horeca ondersteunen en in de verf zet. Ze zorgen steevast voor entertainment tijdens koopzondagen en maken je als geen ander wegwijs in onze winkel- en horecastad.
  Omdat onze redactie graag de lokale middenstand steunt hebben we een Shop & the City bon in het prijzenpakket gestoken. Hiermee kan je zelf een van onze Truiense handels- of horecazaken steunen.

2x een Zoer cocktail!


Net naast de hoofdprijs gegrepen? Geen zorgen! Voor onze verjaardag konden we toch niet anders dan een van onze favoriete cocktails weggeven?
Een tweede en derde winnaar wint een draagtas van Sintruin Begot en een miniflesje Zoer Gin met alles wat je nodig hebt om een lekkere cocktail te maken: een glas, gin, smoelentrekkers en barmaatje, alsook een zakje Pipo appelsap. Het heerlijke recept om deze cocktail te maken kan je vinden via deze link.

Wedstrijd reglement

Wil je kans maken op een van deze drie prijzen? Volg dan onze facebookpagina én onze instagram. Laat ook een bericht achter onder onze facebookpost.
Op 1 maart maken we onze winnaars bekend!

Wij danken onze sponsors: Juliecieux, Zoer Gin, Twenty Two Coffee en Shop & the City Sint-Truiden voor hun steun en vertrouwen!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!