Volg jij de avonturen van Sinterklaas in Sint-Truiden al?

Partners

Sinterklaas heeft zoals elk jaar zijn intrek genomen in zijn tijdelijke residentie in de Leopold II straat. Hij houdt ons samen met zijn Pieten via Facebook op de hoogte van zijn activiteiten.

Ronald Ilsbroux en Johan Van Herck staan elk jaar hun huis voor een paar weekjes af aan een goed heilig man en zijn handlangers. Sinterklaas krijgt dan samen met zijn Pieten een mooie standplaats in onze stad waar ze kinderen kunnen ontvangen en zich kunnen organiseren voor hun nachtelijke tocht over de daken.
Het duo Ronald en Johan zetten elk jaar alles op alles om samen met vrijwilligers de Sint een zo prachtig mogelijke troonzaal te geven.
Op 25 november werd het huis plechtig geopend door de directeur van SBS De Sprankel. De kleuters moesten wel nog even wachten op de Sint maar konden in open lucht allerlei activiteiten doen waarna ze in kleine groepen het huis konden bezichtigen. Natuurlijk eindigde het bezoek met een ontmoeting met de Sint!

Piet Rosito gaf uitleg over de afwezigheid van de Sint. De hoofdpiet gaf de kleutertjes achteraf een rondleiding.

Humor via sociale media

Helaas was de agenda van de Sint al snel vol. Maar geen nood! Je kan zijn activiteiten in onze stad volgen via Facebook. Hier kan je niet alleen de leuke foto’s zien van de bezoekjes, hij laat ook op geregelde basis zijn gevoel voor humor zien!

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Sint in Sint-Truiden? Volg hem dan zeker op facebook.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief