Volg jij de avonturen van Sinterklaas in Sint-Truiden al?

Sinterklaas heeft zoals elk jaar zijn intrek genomen in zijn tijdelijke residentie in de Leopold II straat. Hij houdt ons samen met zijn Pieten via Facebook op de hoogte van zijn activiteiten.

Ronald Ilsbroux en Johan Van Herck staan elk jaar hun huis voor een paar weekjes af aan een goed heilig man en zijn handlangers. Sinterklaas krijgt dan samen met zijn Pieten een mooie standplaats in onze stad waar ze kinderen kunnen ontvangen en zich kunnen organiseren voor hun nachtelijke tocht over de daken.
Het duo Ronald en Johan zetten elk jaar alles op alles om samen met vrijwilligers de Sint een zo prachtig mogelijke troonzaal te geven.
Op 25 november werd het huis plechtig geopend door de directeur van SBS De Sprankel. De kleuters moesten wel nog even wachten op de Sint maar konden in open lucht allerlei activiteiten doen waarna ze in kleine groepen het huis konden bezichtigen. Natuurlijk eindigde het bezoek met een ontmoeting met de Sint!

Piet Rosito gaf uitleg over de afwezigheid van de Sint. De hoofdpiet gaf de kleutertjes achteraf een rondleiding.

Humor via sociale media

Helaas was de agenda van de Sint al snel vol. Maar geen nood! Je kan zijn activiteiten in onze stad volgen via Facebook. Hier kan je niet alleen de leuke foto’s zien van de bezoekjes, hij laat ook op geregelde basis zijn gevoel voor humor zien!

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Sint in Sint-Truiden? Volg hem dan zeker op facebook.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!