Wedding professionals slaan de handen in elkaar voor unieke Valentijnsbelevenis

Weddingplanner Alexa (Meraki Events) en fotografe Julie (Images de Julie) organiseren in samenwerking met cateraar De Feestarchitect en historische locatie Chateau Jemeppe een unieke Valentijnservaring. Het kasteel wordt een weekend lang omgetoverd in roaring 20’s decor zodat koppels Valentijn kunnen vieren in luxe.

Julie Gielen kennen we van haar adembenemende fotografiewerk. De Truiense onderneemster weet de mooiste liefdesmomentjes steeds op een warme manier neer te zetten met unieke beelden. Recentelijk was ze nog te gast als figurant bij Familie waar ze als trouwfotograaf aan de slag ging.

Net als Julie is Alexa gepassioneerd door de liefde en zorgt ze er met Meraki Events en Styling voor dat jouw speciale dag perfect wordt. Via haar sociale media deelt ze informatie over huwelijken en alle kleine dingen die daarbij komen kijken.

De twee wedding professionals leerden elkaar drie jaar geleden kennen op een (waar anders) huwelijksfeest. Sindsdien heeft het duo een warme samenwerking en vriendschap opgebouwd.

“Met Valentijn wouden we echt eens alles uit de kast halen. In Christ van de Feestarchitect (catering) die tijdelijk Chateau Jemeppe uitbaat vonden we de perfecte partner.”

Alexa, Meraki Events

All-in ervaring

In het weekend van 11 tot en met 13 februari organiseren Julie en Alexa in samenwerking met Chateau Jemeppe een totaalbeleving waar je je volledig kan onderdompelen in de sfeer van de Roaring Twenties.
Er zijn twee formules:
Het Diamond pakket (540 euro) bevat de all-in ervaring met een overnachting in het kasteel een aperitief met Cocktail d’amour, een 4 gangen-diner in een aangeklede feestzaal en volledig in thema. ’s Ochtends komt er dan nog een royale brunch met Coupe Champagne.
Het Gold pakket (299 euro) bevat een photoshoot in thema zowel binnen als buiten het kasteel. En een dinerbox om mee naar huis te nemen zodat je ook van het lekkere eten kan genieten.

“De ervaring stopt daar niet. Je krijgt thuis een uitnodiging opgestuurd mét cadeautje en alleen daarmee krijg je toegang. Het kasteel is exclusief vrijgehouden voor ons project. Zowel in het diamond als in het gold pakket kan je je ook verwachten aan een goodiebag met cadeautjes en rode rozen mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Alexa, Meraki Events

Praktisch

Heb je interesse in deze ervaring? Neem dan zeker een kijkje via volgende link. Hier kan je alle informatie vinden en kan je ook je booking doorgeven.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!