Zomerbar brengt kleur in de Zoutstraat

Vrijstaat A brengt kleur in de Zoutstraat. Op woensdag 21 juni opent dé zomerse hotspot in het centrum van Sint-Truiden. Creatieve zomerbar Vrijstaat A gaat door in het Oud Atheneum en combineert een hippe zomerbar met een diverse en vooral brede programmatie.


In grotere steden zoals o.a. Berlijn en Boedapest zie je het vaker: leegstaande gebouwen die tijdelijk
ingevuld worden door een fijne zomerbar. Vrijstaat A, met de A van Atheneum, brengt dit concept nu naar Sint-Truiden. De organisatie vult het verlaten plekje Sint-Truiden met kleur, planten en veel ambiance!

Vrijstaat A wil niet alleen zelf evenementen organiseren maar zal ook andere organisaties helpen let activiteiten. Zij voorzien het podium, toog, ondersteuning inzake communicatie en verzekeringen… Op die manier maken ze het opzetten van een evenement laagdrempelig voor iedereen

Zomer vol feest

Vanaf het weekend van 3 juni licht het Oud Atheneum elke avond kleurrijk op dankzij een prachtige
lichtopstelling van Jimmi Smets, zaakvoerder van firma Magirus (Sound & Light voor events).
Op 21 juni openen Buscemi en Borokov de zomerbar met een groot feest. Verder is er een ‘studentnight’, Cocadisco is back, cocktailnights, afterworks-dj’s en bands, comedy en nog veel meer.. Zelfs dé Truiense klassieker, de Midweekfeesten, zal er plaatsvinden. Namelijk, op woensdag 5 juli
speelt Domino er de pannen van het dak.Ook voor de kleinsten onder ons wordt het een plezante plaats. Er zijn aangepaste activiteiten en speelgoed. Kortom, de jonge inwoners zullen zich er thuis voelen.

Vrijstaat A is open van woensdag tot en met zondag van 12 u tot 24 u.
www.vrijstaata.be of @vrijstaata op facebook en instagram.

Klik hieronder voor het event van de opening.

Instagram