cdn_helper

cdn_helper

Après-Ski op de Grote Markt keert terug onder nieuwe organisatie maar met dezelfde succesformule

Partners

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Nog meer goed nieuws voor de kerstperiode in onze stad. De geliefde Après-Ski op de Grote Markt maakt een comeback op donderdag 28 december en roept lokale verenigingen op om deel te nemen aan dit bruisende festijn. De organisatie richt een aparte vzw op om het concept te bewaren en bewaken voor de komende jaren.

Sinds 2008 is de Après-Ski een niet te missen traditie tussen Kerst en Nieuwjaar in Sint-Truiden, met 11 geweldige edities vol muziek, plezier en samenhorigheid van 16 uur tot middernacht.

“De magie van de Après-Ski ligt in het feit dat we een vertegenwoordiging van de hele gemeenschap zien tijdens de warmste tijd van het jaar. Van serviceclubs tot voetbalverenigingen en dat maakt het evenement zo uniek. Na enkele jaren verplichte pauze is het weer tijd om te feesten!”

Peter Onkelinx en Boris Lammens van de organisatie.

Après-ski zkt verenigingen

De Après-ski is een populair concept omdat lokale verenigingen de kans krijgen een eigen drankstand uit te baten om zo hun kas te spijzen. Deze formule blijft bewaard voor de nieuwe editie. De organisatie is zelfs op zoek naar nieuwe verenigingen om de Grote Markt te vullen!

“Het systeem werkte gewoon. Ik heb zelf alle edities meegedaan met onze minivoetbalploeg. Je hebt controle, alles wordt klaargezet en er is ruimte om je te amuseren als vrijwilliger. Voor ons was het net zoveel een feestje als voor de bezoekers.”

Boris Lammens, organisator

Verenigingen met interesse kunnen zich in de komende weken aanmelden via het formulier via deze link.

Het vertrouwde concept blijft behouden: 20 lokale verenigingen zullen het feest van het jaar organiseren op de Grote Markt, met gratis toegang voor iedereen en de opbrengsten uit drankverkoop ten voordele van de deelnemende verenigingen.

vzw Après-Ski

Normaal was de Après-Ski een evenement georganiseerd door de lokale middenstandsvereniging Shop & the City. Zij dragen de fakkel nu over aan vzw Après-Ski bestaande uit Peter Onkelinx (voormalig manager Shop & the City) en Boris Lammens (lokaal ondernemers). Het concept blijft deel uitmaken van het programma-overzicht van Shop & the City.

“We zijn blij dat Peter Onkelinx en Boris Lammens hun schouders zetten onder de Après-Ski en er nieuw leven in blazen. Peter heeft het 9 keer georganiseerd, Boris heeft alle 11 edities als lid van een deelnemende vereniging meegemaakt. Het volledige college steunt daarbij de nieuwe wind. Sint-Truiden heeft zoveel te bieden in december. Trots dat we vandaag terug uitpakken met dit goede nieuws.”

Hilde Vautmans, schepen evenementen

Het programma van het evenement zal in oktober bekend gemaakt worden.

Lees ook

Vrijstaat A lanceert met DANSPLAN nieuw nightlife concept met oa Dr....

Vrijstaat A haalt Elektro-fenomeen Dr. Lektroluv na 8 jaar weer naar Sint-Truiden. Het optreden van de DJ kadert in een nieuw nightlife concept dat...

Dames U12 Femina Habac Limburg Kampioen

De U12 meiden van Femina Habac hebben zaterdag een indrukwekkende prestatie neergezet door zich te kronen tot Limburgs kampioen. Onder leiding van coach Annelies...

Hasp-O Stadsrand leert zijn leerlingen.. stemmen!

Hasp-O Stadsrand organiseerde onder hun leerlingen van de derde graat (16-18 jaar) proefverkiezingen. De leerkrachten wouden leerlingen op een actieve manier tonen hoe verkiezingen...

Van Dr. Lektroluv tot Midweek, Vrijstaat A lanceert eerste deel programma. 😎

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar in het centrum van
Proficiat dames U12 Femina Habac! 🏆

De dames werden Limburg kampioen dit weekend na een spannende wedstrijd in Bree.
Team Sintruin Begot
De leerlingen van Hasp-O Stadsrand leerden op school stemmen!🗳

De leerkrachten hadden voor de gelegenheid een kiesloket nagebouwd om de leerlingen
De handbal dames van Sint-Truiden wonnen vandaag de titel van Belgisch kampioen.

Proficiat dames!!!

#welldone #kampioen
Haspengouw (s)maakt! 🍎🍐

Jaarlijks organiseert Visit Sint-Truiden streekproductenmarktjes op verschillende plaatsen in Sint-Truiden. Je kan er niet alleen verschillende streekproducten proeven
Het Truiense stadsbestuur heeft zijn actiepunten voorgesteld ter navolging van het recentste onderzoek van Audit Vlaanderen. 📰

Het stadsbestuur zal inzetten
Ooooooh, Rrrrrené!!!! 🥖🍷🧀

Het stuk ‘Allo, Allo,’ van Theater De Roxy is een groot succes!
Al voor de première waren zo goed
Matte Smets is door supportersgroep Victoria uitgeroepen tot Mister STVV! 🏆

Proficiat Matte!

Foto: @stvv_official

#stvv #kanaries #misterstvv #sinttruiden #sintruinbegot
Ex-medewerkers zorgen voor ophef rond Europarlementslid Hilde Vautmans❗️

In Knack getuigen verschillende voormalig medewerkers van Vautmans over de toxische werksfeer op
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right Volg ons op instagram
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Advertentie

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Nieuwsbrief