Atlantis vzw heeft #PlekVrij en vraagt steun

Atlantis vzw en Mozart Brain Lab nv hebben #PlekVrij. De organisatie vangt momenteel Oekraïense gezinnen op die onmogelijk terug naar huis kunnen door de oorlog in hun land.

Atlantis vzw en Mozart Brain lab nv bieden al jaren hoortherapie voor kinderen en volwassenen met psychische aandoeningen. De centra zijn internationaal gekend en bieden ook therapie aan kinderen en volwassenen uit het buitenland. Ook gezinnen uit Oekraïne zochten behandeling in de centra voor hun kinderen.
Gezien de oorlogssituatie in het thuisland van de klanten hebben de raden van bestuur van Atlantis en Mozart Brain Lab nv ervoor gekozen om de gezinnen gratis van onderdak te voorzien. Zij zien dit als hun morele plicht.

Steun Atlantis en Mozart Brain Lab

De centra zullen zonder kosten voor de families hen voorzien van kamers, appartementen en voedsel. Aangezien de klanten van de centra kinderen hebben met een beperking, zullen ze ook de medische kosten (medicijnen, sondevoeding, luiers,etc) voor de klanten dragen.

Onze redactie deelt graag de warme oproep van de centra om giften/ steun indien dit mogelijk is.
Wil jij hen helpen door bijvoorbeeld luiers, voedselpakketten, etc te schenken? Neem dan zeker contact op met Didier Punie op 0496 68 38 77 (of via mail: didier@mozart-brain-lab.com) voor meer informatie.