Double You Gin krijgt Geel-Blauw jasje voor 100-jarig bestaan STVV

Partners

Het 100-jarig bestaan van STVV is één langgerekt feest: al van bij de start van het seizoen komen de kanaries met unieke acties om het feestjaar in te kleden. Weken voor de officiële verjaardag van de ploeg klopte STVV aan bij de Brouwerij van Wilderen waar ze de bekroonde Double You Gin tijdelijk omdopen tot STVV-gin.

Voor het feestjaar van de 100ste verjaardag van STVV heeft de club al verschillende leuke acties uitgevoerd. Zo waren er verschillende mijlpalen verbonden aan het aantal verkochte abonnementen. Op deze manier won één STVV-fan al een tattoo gerelateerd aan de club.

Voor hun nieuwe stunt gingen de Kanaries aankloppen bij de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen. De Truiense brouwerij is een gevestigde waarde in de Belgische en internationale spirits. Hun Double You Gin kreeg al verschillende bekroningen voor zijn kwaliteit en smaak. Speciaal voor de 100-ste verjaardag van de ploeg steken ze de gin nu in een nieuw jasje. Het gaat om een limited edition, waarvan er exact 1.000 flessen beschikbaar zijn.

“Voor deze speciale gelegenheid steken we uitzonderlijk onze Double You Gin in een speciaal design. Deze gin is de enige wereldwijd die ooit bekroond werd met de Diamond Award van het International Taste Institute. Het is de allereerste keer dat ons paradepaardje een ander jasje krijgt. Zo kan je samen met vrienden klinken op Voetbal, Volk, Vuur en Vriendschap.”

Mike Janssen, Brouwerij Wilderen

Veiling tvv jeugdwerking

De fles straalt niet alleen de 100-jarige geschiedenis van de Kanaries uit, aan elke fles zijn ook twee accijnszegels bevestigd. Deze geven je recht op een rondleiding voor twee personen en een consumptie bij Brouwerij Wilderen.
De flessen zijn stuk voor stuk genummerd. Drie flessen met iconische STVV-gerelateerde getallen zullen in februari geveild worden.

“Het gaat om de nummers 1, 100 (een verwijzing naar het jubileum), 373 (het stamnummer van STVV) en de flessen 19 en 24 (samen ons oprichtingsjaar)”, weet Stan. “Deze worden geveild ten voordele van de jeugdwerking van STVV. De veiling start begin februari en loopt tot aan de aftrap van de verjaardagswedstrijd tegen Westerlo, op 24 februari om 18u15.”

Stan Niesen, commercieel directeur STVV

De opbrengst van de veiling zal gebruikt worden voor de jeugdwerking van STVV zodat de club zeker nog eens 100 jaar toekomst heeft met een hele nieuwe generatie aan Kanaries.

Lees ook

Een stad eert zijn voetbalheld. Simon Mignolet gehuldigd als ereburger voor...

Op 22 juni, vlak voor de overwinningsmatch van de Rode Duivels, werd een andere voormalige Rode Duivel in de eretribune gehesen. Simon Mignolet, laureaat...
STVV-voetbal-sint truiden- sintruin begot- binkie-mascotte

Nieuwe Binkie toont zijn ‘summer body’

Stayen zonder Binkie is als een café zonder bier. De enthousiaste mascotte is gekend in Sint-Truiden en ver daarbuiten. De uitbundige veerbewegingen en wormimitaties...
het verval-tom herck- sint truiden - kunstwerk-sintruin begot- lokaal nieuws

Kunstwerk ‘Het Verval’ terug hersteld

Het reusachtige kaartenhuis van Tom Herck dat in maart 2024 werd beschadigd door vandalen wordt weldra terug hersteld. De dader werd intussen gevat en...

Instagram

🌸 𝗭𝗼𝗺𝗲𝗿𝗯𝗿𝗮𝗱𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗦𝗶𝗻𝘁-𝗧𝗿𝘂𝗶𝗱𝗲𝗻 🌸

Dit weekend was het hemels shoppen in Sint-Truiden. Zo’n 41.000 mensen zakten af naar de Truiense binnenstad
De Groenmarkt was gisteren even een kinderparadijs! 😍

Met het goeie weer kwam de fontein op de Groenmarkt weer helemaal tot
Proficiat Simon! ⚽️

Gisteren wonnen de Rode Duivels niet alleen tegen Roemenië maar werd ook Simon Mignolet gehuldigd als ereburger van
Zo’n 5000 supporters keken vandaag naar de winst van de Rode Duivels op de Grote Markt van Sint-Truiden! 🖤💛❤️

Voor de
Binkie DE voetbalmascotte van Limburg, zit in de nieuwe pluimen. 🐣

Enkele vrouwelijke supporters wezen Binkie erop dat hij dringend nood
Op 29 juni komt er een nieuwe zomerbar bij in Sint-Truiden! 😍

Maison Folie zal de nood aan een horeca-aangelegenheid aan
Raad van State vernietigt beslissing over overheidsopdracht uit 2021. 🗃

De Raad van State heeft een beslissing van Stad Sint-Truiden over
Aanstelling nieuwe financieel directeur geeft ontnuchterend beeld van de financiële toekomst van onze stad.💸

Paul Vanstraelen werd op de gemeenteraad van
VDAB Sint-Truiden is verhuisd naar Stayen. ✨

De Truiense vestiging van VDAB hoopt met deze verhuis weer vlotter bereikbaar te zijn

Advertentie

Nieuwsbrief