Double You Gin krijgt Geel-Blauw jasje voor 100-jarig bestaan STVV

Het 100-jarig bestaan van STVV is één langgerekt feest: al van bij de start van het seizoen komen de kanaries met unieke acties om het feestjaar in te kleden. Weken voor de officiële verjaardag van de ploeg klopte STVV aan bij de Brouwerij van Wilderen waar ze de bekroonde Double You Gin tijdelijk omdopen tot STVV-gin.

Voor het feestjaar van de 100ste verjaardag van STVV heeft de club al verschillende leuke acties uitgevoerd. Zo waren er verschillende mijlpalen verbonden aan het aantal verkochte abonnementen. Op deze manier won één STVV-fan al een tattoo gerelateerd aan de club.

Voor hun nieuwe stunt gingen de Kanaries aankloppen bij de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen. De Truiense brouwerij is een gevestigde waarde in de Belgische en internationale spirits. Hun Double You Gin kreeg al verschillende bekroningen voor zijn kwaliteit en smaak. Speciaal voor de 100-ste verjaardag van de ploeg steken ze de gin nu in een nieuw jasje. Het gaat om een limited edition, waarvan er exact 1.000 flessen beschikbaar zijn.

“Voor deze speciale gelegenheid steken we uitzonderlijk onze Double You Gin in een speciaal design. Deze gin is de enige wereldwijd die ooit bekroond werd met de Diamond Award van het International Taste Institute. Het is de allereerste keer dat ons paradepaardje een ander jasje krijgt. Zo kan je samen met vrienden klinken op Voetbal, Volk, Vuur en Vriendschap.”

Mike Janssen, Brouwerij Wilderen

Veiling tvv jeugdwerking

De fles straalt niet alleen de 100-jarige geschiedenis van de Kanaries uit, aan elke fles zijn ook twee accijnszegels bevestigd. Deze geven je recht op een rondleiding voor twee personen en een consumptie bij Brouwerij Wilderen.
De flessen zijn stuk voor stuk genummerd. Drie flessen met iconische STVV-gerelateerde getallen zullen in februari geveild worden.

“Het gaat om de nummers 1, 100 (een verwijzing naar het jubileum), 373 (het stamnummer van STVV) en de flessen 19 en 24 (samen ons oprichtingsjaar)”, weet Stan. “Deze worden geveild ten voordele van de jeugdwerking van STVV. De veiling start begin februari en loopt tot aan de aftrap van de verjaardagswedstrijd tegen Westerlo, op 24 februari om 18u15.”

Stan Niesen, commercieel directeur STVV

De opbrengst van de veiling zal gebruikt worden voor de jeugdwerking van STVV zodat de club zeker nog eens 100 jaar toekomst heeft met een hele nieuwe generatie aan Kanaries.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!