La vie à Saint-Trondpez! Thema en programma Ladies City Day bekend

Op vrijdag 12 mei waan je je even god in Frankrijk want Sint-Truiden wordt dan even Saint-Trondpez voor de Ladies Day. Middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden en de vele Truiense handelaars brengen de sfeer van La Douce France naar onze stad. Na een dag shoppen en genieten kan je ’s avonds ook special act Mama’s Jasje meepikken.

Lavender in de Provence, rosé, kaasplankjes, mode en kunst, je zal het dit jaar allemaal kunnen vinden op de Ladies City Day. Middenstandsorganisatie Shop & the City tovert de Truiense binnenstad voor de dag speciaal om naar Saint-Trondpez. Dit doen ze vie aankleding muziek en natuurlijk de Ladies Village op de Grote Markt waar verschillende merken hun producten zullen voorstellen. De hoofdact van de dag wordt Mama’s Jasje!

“We zijn zeer dankbaar dat de Truiense handelaars zich telkens zo inzetten. Het is mede dankzij hen dat het telkens een succes wordt en daar zijn we erg fier op. Om het event nóg extra cachet te geven, hebben we de nodige Franse animatie voorzien alsook bandjes die
voornamelijk Franse chansons spelen. Als hoofdact hebben we dit jaar ‘Mama’s Jasje’ geboekt! Peter Vanlaet kan ons als de beste meenemen in dat Franse genre. We hopen trouwens nog een extra hunk naar het stadscentrum te lokken. Binnenkort meer hierover.”

Bram Deltour en Eline Dessers, Shop & the City Sint-Truiden

Het Truiens Bonnenboekje

Net zoals bij elke editie zullen de eerste 1500 shoppers een goodiebag ontvangen. Wegens groot succes zullen er niet alleen leuke goodies inzitten maar ook het Truiense Bonnenboekje. Dit boekje maakte tijdens de vorige editie van Ladies City Day zijn intrede. Het boekje staat vol met leuke kortingen van Truiense handelaren.

Schrijf je in voor je goodiebag via deze link: Ladies City Day Goodiebag!

Hou zeker de kanalen van Shop & the City Sint-Truiden in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de Ladies City Day. (Klink hier voor het Facebook event)

Instagram