Nieuwe coworking space Walhalla. Hub voor creatievelingen en solopreneurs

Céline Malyster die we kennen als auteur, actrice en founder van Walhalla Branding, opent nu een coworking space op een steenworp van het Truiense stadscentrum.

In 2019 startte Céline Walhalla Branding op. Een sales en branding bureau dat ondernemingen helpt hun merk op de kaart te zetten en helpt groeien. Het bureau kent succes en breidde na 6 maanden al uit door de aanwerving van Lander Lismont. Een eigen kantoor was de logische volgende stap in het groeiproces van het bureau.

“We werkten eerst voornamelijk bij mij thuis. Maar ik wou een plek waar we onze klanten en de verschillende freelancers/solopreneurs waarmee we samenwerken konden ontvangen. Ik koos ervoor om te investeren en kocht een oud tankstation dat ik omtoverde tot een coworking space waar een professionele en betaalbare werkplek aanbieden in een huiselijke sfeer. ‘

Céline Malyster

Om de coworking space in de kijker te zetten ging Walhalla vorige zomer al de samenwerking aan met Annie Where. Zij hadden een tijdelijke kantoorruimte opgezet voor het gebouw.

Flexibiliteit en wisselwerking

Walhalla Coworking staat voor flexibiliteit en wisselwerking. In de open space kan je via een beurtenkaart (5 of 10 beurten) een werkplekje krijgen. Daarnaast zijn er ook privé werkplekken en vergaderzalen. De overeenkomsten voor deze ruimtes zijn ook heel makkelijk. Bij Walhalla Coworking moet je niet onmiddellijk voor maanden intekenen. De community die je opbouwt krijg je er gratis bij.

“Ik wil niet alleen een rustige, gezellige werkplek creëren voor iedereen die even een bureauruimte nodig heeft maar ook een wisselwerking scheppen. Zo willen we op de duur workshops en lezingen geven voor onze coworking community.”

Céline Malyster

Wil je meer informatie over het huren een plekje bij Walhalla Coworking? Neem dan zeker een kijkje op hun website. Aankoop van abonnementen kan via de site. Je kan hier ook een rondleiding boeken om de kantoren te leren kennen.

Walhalla als bureau

Walhalla branding is een uniek bureau dat niet alleen scale-ups en KMO’s met hun sales strategie en contentmarketing helpt, maar ook advies durft geven over ondernemen door ondernemers.
Zo bieden ze een Pump-up mentorship traject aan waarbij het team van Walhalla samen met jou je onderneming bekijkt, je struikelblokken signaleert en je helpt groeien naar je doelen.
Hun website en socials staat bovendien vol met handige tips voor het ondernemen.
Neem zeker een kijkje op hun website.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!