Allure by Mel vandaag geopend!

Vandaag opende Allure by Mel in de Stapelstraat. Een frisse nieuwe kledingzaak met moderne en betaalbare mode voor elk maatje.

Eigenaar Melissa Boeyen had al een succesvolle kledingzaak in Tienen genaamd Bijoutiful Fashion. Vandaag opende ze haar tweede zaak Allure by Mel in de Stapelstraat. De keuze voor Sint-Truiden was niet toevallig. Onze stad met zijn vele kleinhandelaren naast de grote ketens, biedt een uniek aanbod voor de klanten.

“Ik heb redelijk wat klanten uit Sint-Truiden. Toen we zochten naar een locatie voor een tweede winkel was de keuze snel gemaakt. Sint-Truiden is echt een mooie stad met veel kleine handelaren met hun eigen concept. Iets wat klanten enorm appreciëren en waar Sint-Truiden echt in uitblinkt.”

Melissa Boeyen, eigenaar Allure by Mel

Voor elke maat wat wils.

Met Allure en Bijoutiful houdt Melissa er ook een geheel eigen filosofie op na als het aankomt op het inkopen van kledingmaten.

“Ik wil dat in mijn zaak iedereen iets kan kopen. Daarom kies ik er bewust voor om ook grotere maten te verkopen tegen een betaalbare prijs.”

Melissa Boeyen, eigenaar Allure by Mel

Bij Melissa ook geen afgezonderd rek in een donker hoekje met grote maten. Zij hangt de kleding gewoon bij de rest van de stukken.

“Bij mij zitten mensen niet in hokjes. De kleding hangt gewoon naast de andere kleding en ik geef persoonlijk advies aan de klanten als ze dat willen.”

Melissa Boeyen, eigenaar Allure by Mel

Praktisch

Wil je op de hoogte blijven van Allure by Mel? Volg hen dan zeker op instagram of op facebook.

Instagram